om Notch och mig

Notch Matstudio - kreativt kök och minirestaurang i centrala Lund

Här hämtar du luncher, lagar mat med mig på inspirationskvällarna och bokar cateringar till dig och din familj, dina vänner eller ditt företag. Jag tar även emot slutna sällskap. Maten tar alltid avstamp i det växtbaserade köket med tydlig koppling till säsongen. Den är dessutom bra för dig och ditt immunförsvar. Och viktigast av allt - sjukt god.

Entrance to a brick building with red doors, a black canopy above, and a pathway leading down. A small garden with green shrubs and yellow flowers is at the entrance. A red poster is displayed on the wall next to the door.

Jag, Susanna

är civilingenjören som tröttnade på stora företag, kom 3a i Sveriges Mästerkock (2015) och satsade på mat och vin. Tillsammans med forskare på Lunds Universitet har jag skrivit två kokböcker: Klok på Mat (2018) och Vegoflex (2019), baserade på forskning kring mat som på olika sätt minskar risken för hjärt-kärlsjukdom och stärker närminnet. Den matfilosofin lade grunden för allt du äter hos mig på Notch.

Alltid vego (ofta veganskt), alltid i säsong och alltid sjukt gott. Jo jag är även certifierad sommelier, gör fermenterade goda grejer tex kimchi som du kan köpa och så kommer det att bli litet bröd också. Välkommen till Notch Matstudio!

Person wearing a denim shirt and green apron smiling in a kitchen with shelves of ingredients and utensils.